Soarele și-a făcut deja simțită prezența și pe strada noastră și ne-a convins cu zâmbetul pe buze să punem deoparte încălțămintea de iarnă. Depozitatul cizmelor și bocancilor ne-a dat puține bătăi de cap și ne-a pus la grea încercare. La urma urmei, parcă nu am pune chiar atât de bine la păstrat ce am purtat astă iarnă. Niciodată nu știm când frigul s-ar putea răzgândi și s-ar întoarce înapoi într-o fugă împreună cu nămeții și cu gerul.


Acum că am pus colecția noastră personală de încălțăminte potrivită pentru iarnă deoparte, un scurt inventar al perechilor primăvăratice ne-a deschis apetitul pentru cumpărături. La urma urmei, o pereche-două în plus de încălțăminte nu strică niciodată. Iar cum primăvara de afară ne face cu ochiul și îndeamnă să ne bucurăm de soare, nu ne rămâne decât să ne întrebăm: cum arată primăvara la Otter?


O primăvară sport și plină de culori

Pantofii sport sunt parcă mai trendy ca niciodată, iar tendințele actuale de modă ne îndeamnă să îi purtăm în cele mai trăsnite combinații: de la rochii și fuste cât mai colorate, până la costume formate din două piese. Colecția nouă ne bucură privirile cu numeroase opțiuni în materie de pantofi sport. Preferații noștri sunt următorii:


Pantofii Gryxx multicolori se potrivesc de minune cu „primăvară de februarie”. Am putea spune, cu mâna pe inimă, că dacă primăvara ar fi fost o pereche de încălțăminte sport, atunci cu siguranță ar fi fost fix această pereche de pantofi. Confecționați din piele ecologică și ornați cu paiete multicolore, aceștia au șanse mari să atragă atenția celor din jur, devenind piesa de rezistență a întregii ținute.


Ne plac din ce în ce mai mult pantofii sport tip dad sneakers: talpa supradimensionată este în trenduri și îți fură cât ai clipi privirea, iar panglicile care țin locul șireturilor dau un suflu feminin acestor pantofi sport. Noi credem că Pantofii sport GRYXX se potrivesc de minune în combinație cu o fustă din tulle și cu un top alb, basic.


New Balance ne-a obișnuit deja cu cele mai armonioase combinații de culori. Această pereche de pantofi sport New Balance, în nuanțe de bleumarin, o pereche de pantaloni chino gri și un tricou basic alb ar putea fi cu ușurință următoarea ta ținută pentru zilele casual de la birou.


La categoria masculin, bleumarinul este culoarea sezonului. Pantofii Hugo Boss se află la granița subțire dintre sport și casual. Îi poți purta la birou în zilele de casual Friday sau în numeroasele plimbări de weekend prin oraș. Sunt ușor de combinat și integrat în numeroase ținute, un must-have care trebuie luat cu siguranță în considerare în următoarea sesiune de cumpărături!


O primăvară elegantă, în nuanțe cât mai vii!

Chit că ne plac la nebunie pantofii sport, nu putem să ne luăm niciodată privirea sau gândul de la o pereche de pantofi eleganți. Când ne dorim (sau când trebuie) să adoptăm o ținută elegantă fie la job, fie în viața de zi cu zi, o pereche de pantofi eleganți potriviți face întotdeauna diferența. Iar cum afară este primăvară și e soare, nimic nu ne bucură mai tare sufletul decât o pereche de pantofi îmbrăcați în culori vii.


Pantofii Clarks din nabuc au un toc de 8 cm, fiind ideali pentru a fi purtați la birou. Look-ul clasic îi face ușor de asortat și de integrat în numeroase ținute. Fuste creion sau rochii cu voaluri, blugi slim fit sau boyfriend style, cămăși sau tricouri basic, oversized. Orice ai alege să porți, te poți baza pe pantofii Clarks.


O pată de culoare care ne bucură privirile, sandalele roșii de la Aldo sunt de păstrat pentru zilele cu adevărat curajoase. Fiind decupate în față, sunt potrivite mai degrabă zilelor de primăvară târzie, când soarele deja s-a instalat pe cer și s-a hotărât să rămână acolo până la început de octombrie. Tocul de 6 cm le face ușor de purtat, iar stilul simplu și clasic îți vine în ajutor când vine vorba de cele mai ingenioase combinații vestimentare.


Nimic nu se potrivește mai bine în acest sezon decât o pereche de mocasini din piele naturală. Iar această pereche, semnată Aldo, își va găsi cu siguranță un loc în colecția personală de încălțăminte. Tocmai când poți scoate pantalonii tip chino și tricourile basic de la păstrare, acești pantofi și-au făcut apariția în noua colecție și ți-au rămas în minte. Sunt un adevărat must-have, nu-i așa?


Zilele în care ți-ai dori să porți o pereche de pantaloni deschiși la culoare devin mai ușoare: pantofii Otter confecționați din nabuc se potrivesc de minune la pantaloni în culori deschise, fie că vorbim despre blugi, ori despre pantaloni subțiri, confecționați din in.


Care sunt perechile de încălțăminte care v-au captat interesul?