De mai bine de un secol, acest tip de încălțăminte pune în mișcare lumea din jurul nostru. Dinamici, stabili, flexibili, cu un design cool, texturi inedite și culori intense. Pantofii sport care au revoluționat lumea modei. Dacă sunteți la curent cu tendințele de street-style, sigur ați intuit răspunsul!

New Balance, încălțămintea sport care a revoluționat lumea modei

Chiar dacă nu obișnuiești să mergi la body art, pilates, yoga sau cycling, din garderoba ta nu trebuie să lipsească o pereche de New Balance cool. Chiar dacă la origini acești pantofi au fost dedicați zonei de running, estetica lor este atât de permisivă încât pot fi integrați cu succes în orice ținută urbană. Bineînțeles, New Balance pot fi purtați în continuare la sală sau alergat, dar dacă vrei să îți arăți creativitatea stilistică, integrează-i în alte ținute decât cele sport!

Lecția de creativitate: New Balance integrați în ținute smart casual

O metodă extrem de simplă de a-ți construi un outfit care să atragă toate privirile este combinarea stilurilor vestimentare diverse – sport cu glam chic, smart casual sau romantic.

A asorta o pereche de New Balance unei perechi de colanți și unei bustiere sau unor pantaloni de trening și unui hoodie a devenit banal și conformist. Pune-ți la încercare creativitatea și nu te lăsa prins(ă) în capcana ținutelor previzibile!

Pentru EA: Spune la revedere tocurilor pe care le asortezi ținutelor glam chic! Dincolo de faptul că asortarea unei rochii cu o pereche de pantofi stiletto a devenit plictisitoare, confortul tău este, de asemenea, pus sub semnul întrebării. E momentul să trișezi! Alege-ți perechea preferată de New Balance, combină-i cu o rochie tip furou, un sacou supradimensionat purtat pe umeri și un clutch transparent! Foarte versatilă și cool, această ținută poate fi purtată atât în timpul zilei, cât și seara, la un eveniment tip garden party.

Pentru EL: Cine a spus că o ținută smart casual ca la carte impune purtarea unor pantofi casual? Dacă te-ai plictisit deja de această asociere clasică, e momentul să îți reîmprospătezi aparițiile cu un accesoriu foarte actual – încălțămintea New Balance! Mixează perechea preferată cu o pereche de jeanși slim fit, suflecați peste glezne, o cămașă în carouri și un cardigan prins peste umeri! O pălărie confecționată din paie rigide și un rucsac din piele naturală sunt accesoriile care vor transforma ținuta propusă într-una complexă, care te va face să te simți ca un adolescent rebel, indiferent de vârsta pe care o ai.

TRUC! Colecția New Balance este acum SUPER redusă, așa că poți împușca două beneficii dintr-o lovitură: o reducere considerabilă și ținute care te scot din anonimat la fiecare pas!

Până data viitoare, lasă și tu o pereche de New Balance să îți redirecționeze stilul către o zonă stilistică nonconformistă!