Fără îndoială, toamna lui 2018 este sezonul carourilor în culori puternice. Acest imprimeu clasic este ușor de purtat și asortat. Mai mult ca sigur le veți putea purta multe sezoane de acum încolo pentru că acest print reușește întotdeauna să se reinventeze și să rămână în trend.

Anul acesta, carourile au reapărut în atenția tuturor după ce marile case de modă le-au dat culori puternice și le-au integrat în colecții de articole vestimentare cu croială modernă.

V-au captat privirea, v-au plăcut și le-ați cumpărat, iar acum să vedem cu ce tipuri de încălțări le puteți mixa!

Stiletto și costumul în carouri

Oricât ați încerca, nu veți găsi o ținută care să exprime mai bine eleganță și rafinament, decât costumul format dintr-un sacou cu croială masculină și o pereche de pantaloni conici, cu talie înaltă, lungi până la glezne, toate aceste item-uri în carouri, bineînțeles.

Fiți la înălțime și asortați costumul cu o pereche de pantofi cu toc înalt, într-o culoare îndrăzneață, precum pantofii Aldo Stessy, sau cu o pereche de pantofi cu toc lat, din material textil, cum sunt pantofii Aldo Brookshear.

Ultimele detalii: purtați pe sub sacou o cămașă albă, cambrată și ați obținut o ținută classy numai bună de purtat la cele mai importante ședințe. Schimbați cămașa cu un top din satin și sunteți pregătite pentru cele mai cool evenimente.

Domnilor, să nu credeți că pentru voi moda costumelor în carouri a apus. Nici vorbă! Cu forme geometrice mari și culori contrastante, costumele în carouri sunt mai actuale ca niciodată! Alături de o cămașă uni, o cravată subțire și o pereche de pantofi Geox, costumul este alegerea perfectă atunci când vă pregătiți ținuta pentru nunta celui mai bun prieten.

Ghete și paltonul în carouri

Puteți include carourile în orice ținută de toamnă dacă investiți într-un palton cu un astfel de model. Îl puteți folosi în completarea oricărei ținute, fie ea casual sau office, pentru că acest print este foarte versatil și aduce cu sine și o notă puternică de stil și eleganță.

Ieșiți în evidență și alăturați ținutei voastre ghetele Image, argintii. O pereche de jeans cu croială dreaptă, un top cu inserții de dantelă, paltonul cu carouri și ghetele argintii sunt tot ce aveți nevoie pentru a fi cool în city break-ul pe care l-ați plănuit cu atenție.

Asortați paltonul unei rochii satinate și ghetelor Image, cu toc înalt pentru cea mai cool și feminină apariție din seara aceasta!

Paltonul lung, cu carouri în culori puternice, este un item important și pentru moda la masculin. Asortați-l unor perechi de pantaloni regular fit, unui tricou în V și pantofilor Geox și obțineți o ținută casual, ideală pentru o plimbare în oraș.

Pantofi sport și rochia în carouri

Vă mai amintiți sarafanele care vă însoțeau în cele mai frumoase zile de școală? Ei bine, le puteți îndrăgi din nou pentru că au fost readuse la modă în colecțiile pentru adulți! În culori puternice și contrastante, purtat pe deasupra unei bluze simple, albe și însoțit de perechea de pantofi sport Aldo, sarafanul vă ajută să obțineți un look cool și ștrengăresc.

Rochiile stil cămașă sunt un item nelipsit din garderoba femeilor. Comode și în același timp foarte la modă, acestea vă pot însoți în weekend-urile petrecute în oraș. Alăturați rochia unei jachete din denim și pantofilor sport Aldo și puteți porni la drum.

Indiferent de ținuta aleasă, l