Pantofii sport sunt un must-have dacă vrei să fii în tendințe și să obții un look proaspăt, fără prea multe eforturi. Tocmai pentru că oferă foarte multă versatilitate în ceea ce privește alegerea ținutelor, de cele mai multe ori, preferăm pantofii sport in detrimentul celor cu toc, sau eleganți. Din păcate, aceste alegeri pot deteriora încălțămintea favorită, iar achiziționarea constantă de noi perechi nu este întotdeauna o alegere la îndemâna tuturor.


În vreme ce problema confortului a fost rezolvată, cum facem să menținem aspectul inițial, chiar și după mai multe purtări? Ei bine, noi ne-am făcut treaba și am investigat piața pentru voi.


Soluții de curățare


Chiar și celor mai precauți dintre noi li se întâmplă să fie surprinși de condițiile meteo, chiar în ziua în care purtăm o pereche de încălțăminte sport de culoare deschisă, din piele întoarsă! Deși pare o tragedie, nu trebuie să disperăm, căci sprayul de curățare de la Salamander pentru nubuc ne rezolvă această problemă. Cu ajutorul acestuia și a unui burete sau unei lavete, putem readuce culoarea inițială și zâmbetul pe buze, într-un timp foarte scurt. În cazul în care petele par mai dificile putem folosi șamponul pentru încălțămintea sport din pânză, piele, nylon și combinații de materiale pentru o spălare manuală, sau la mașina de spălat.


Mai mult decât atât, există și un spray care poate fi folosit ca metodă preventivă în cazul în care suntem surprinși de ploaie. Spray-ul de impregnare incolor de la Salamander a fost creat pentru a preveni petele și pentru a impermeabiliza încălțămintea dumneavoastră sport. Astfel, puteți păstra chiar și cele mai excentrice culori ale pantofilor dumneavoastră într-o stare excelentă, indiferent de materialul din care sunt confecționați.


Deodorant pentru menținerea prospețimii


Cu toții am auzit că frumusețea vine din interior. Acest lucru se aplică în orice sector al vieții noastre, chiar și în privința pantofilor! Indiferent de sezon și de numărul de purtări, transpirația poate afecta interiorul încălțămintei și este bine să păstrăm igiena corespunzătoare. Cu ajutorul unui deodorant antibacterian, putem elimina sursa mirosului neplăcut și să prelungim viața fiecărei perechi. Noi recomandăm deodorantul pentru menținerea prospețimii pantofilor ușor de folosit datorită aplicatorului special realizat pentru o utilizare zilnică.


Sfatul Otter: fiecare dintre noi ar trebui să dețină în gama de produse de îngrijire personală și o trusă de îngrijire a încălțămintei, indiferent de materialul din care este realizată. Noi le avem și funcționează! Voi?