De ce dețin femeile atât de multe genți? N-ar fi mai ușor dacă am descoperi o geantă într-o culoare neutră, de dimensiunile perfecte, care să se potrivească tuturor ținutelor din garderobă?


Femeile au un ochi special dezvoltat pentru modă și o singură geantă nu ar fi suficientă pentru a răspunde numeroaselor cerințe de zi cu zi. Cu riscul de a generaliza, nu credem că există cineva care să nu dețină minim două tipuri. Pe lângă faptul că sunt niște accesorii utile, acestea ne pot scoate din anonimat și ne pot oferi un look unic.


Noi am cercetat piața pentru tine și dorim să îți arătăm câtă diversitate există!


Borseta

Foarte practică și versatilă, borseta a început să fie un item must-have pentru o ținută urbană. Există atât modele elegante precum poșeta Aldo, cât și modele mai îndrăznețe, precum borseta galbenă Cromia pentru un look modern!


Geanta Hobo

Geanta hobo este o geantă de dimensiune medie, care se închide de obicei cu fermoar. De cele mai multe ori este confecționată dintr-un material moale și are o formă rotunjită. Geanta Clarks din piele întoarsă pare o alegere bună pentru zilele în care avem nevoie de suficient spațiu pentru a strecura multe accesorii voluminoase.


Geanta shopper

Geanta de tip shopper are forma dreptunghiulară a unei sacoșe, are două barete rezistente și este de obicei deschisă în partea de sus. Există însă și versiuni mai elegante, născute din dorința de a satisface și nevoia unui look mai rafinat. Un astfel de model este poșeta Aldo super rezistentă, dar și elegantă, în același timp.


Plicul

Plicul este alegerea ideală pentru evenimente speciale. Poate fi purtat cu o rochie de seară și cu pantofi stiletto. Modelul de la EPICA va scoate în evidență eleganța si rafinamentul oricărei ținute.


Ruscacul

A devenit din ce în ce mai popular poate din dorința femeilor de a adopta un look mai relaxat. Modelul de la Aldo merge perfect cu pantofii sport multicolori de la New Balance.


Săculețul

Ne bucurăm că poșetuțele de tip săculeț au reapărut! Acestea își au inspirația din secolul al XVIII-lea, din dorința femeilor de a avea accesoriile la îndemână. Poșeta Cromia galbenă readuce elementul săculețului înapoi și îl reinventează.


Care model este preferatul tău? Te așteptăm la noi în magazin, sau pe site pentru a-ți alege un nou model din colecția de primăvară-vară.