Iubim pantofii cu toc. Pentru că ne fac săarătăm mai sexy, pentru că ridicăși pun în evidențămușchii gambelor, ai coapselor și feselor. Pentru că oferă feminitate și senzualitate celei care îi poartă. Dar, oricât de mult i-am admira, mersul pe tocuri este, în general, o provocare.

O provocare și mai mare este să găsim ACEA pereche de pantofi. Acea pereche pantofi cu toc care să bifeze cele două lucruri care contează pentru noi: confort și design. Și nu în ultimul rând, pe care să îi purtăm cu stil și grație. Să ne mișcăm firesc, natural, armonios. Pantofii perfecți sunt cei care devin o extensie a noastră, nu un item care ne pune în dificultate și ne transformă mersul grațios într-unul stângaci, lipsit de eleganță și rafinament.

Imposibilul a devenit posibil

Experiențele iubitoarelor de pantofi cu toc se împart între sudoare, dureri chinuitoare, bătături și atitudini relaxate, zâmbete largi, relaxare. Cum reușim să devenim și noi parte a categoriei feminine pentru care mersul pe tocuri este la fel de plăcut ca mersul în pantofi sport, balerini sau sandale cu talpă plată? Cu perechea de pantofi potrivită, care vine la pachet cu un calapod confortabil, indiferent de înălțimea tocului.

NO STRESS: pantofii cu toc gros

Visul fiecăreia dintre noi, încă din copilărie, este să putem păși cu încredere și grație încălțate în tocuri de minimum 10 cm. E momentul ca visul tău să devină realitate cu o pereche de pantofi cu toc gros, care să îți ofere stabilitatea și siguranța de care ai nevoie. Moda anilor ’70 este din nou în vogăși ne pune la dispoziție modele cool, actuale, care ne fac să ne recăpătăm încrederea că existăși pantofi super comozi și super moderni. Pe care ajungem să îi adorăm!

Lasă-te și tu cucerită de pantofii EPICA, disponibili în două variante – negru sau argintiu. Calapodul confortabil, tocul gros, lat și nu foarte înalt și pielea naturală îți va menține piciorul confortabil și stabil, indiferent de provocările care te așteaptă. Comoditatea se întoarce la picioarele noastre cu acest tip de încălțăminte. Pentru un look cool, poartă-i alătui de o rochie tip sacou, o curea subțire din piele naturală în talie și o geantă de dimensiuni medii accesorizată cu lanț argintiu.

NO STRESS: pantofii cu toc mediu și barete

Chiar dacă ideea unui toc destul de subțire, de înălțime medie te sperie, trebuie săștii cănu doar tocul decide gradul de comoditate al unei perechi de pantofi. Existăși alte elemente care contribuie la stabilitatea ta. De exemplu, baretele dispuse în părțile laterale ale pantofilor, așa cum este construit și calapodul pantofilor EPICA albi. Ele conferă stabilitatea de care avem nevoie atunci când pășim. În combinație cu un toc de dimensiuni mici spre medii, aceste elemente sunt baza unor pantofi în care putem merge de dimineața pânăseara, fără bătături, dureri și strâns din dinți.